Keresés

PET palackos üdítő italok kivezetése

Frissítve: máj. 18.

Mondj nemet a PET palackra, mi megtettük!
Biztosan észre vettétek, hogy május óta egyre kevesebb olyan üdítőitalt találtok meg a kínálatunkban, ami műanyag palackba van csomagolva. Július 1.-től csak fémdobozos, üveg vagy tetrapack csomagolású italokat tudtok rendelni, mind az étteremben, mind a kiszállításban.

Több, mint két éve átálltunk, a főételek és tésztaételeink csomagolásánál is a papír illetve fémdobozos csomagolásra. Ennek több oka is van és ezek mindegyikét egyformán fontosnak tartottuk, mikor elindultunk a váltás rögös útján. Sok energiát fordítunk arra, hogy jó minőségű, lehetőleg adalékanyag-mentes alapanyagokkal dolgozzunk, akkor miért a csomagolóanyagon kellene spórolnunk? A papír és fémdoboz sokkal nagyobb mértékben tudja megtartani, a frissen készített ételek ízét és aromáját, míg a műanyag csomagolóanyagoktól ezek megváltoznak.

Ennek a váltásnak a következő lépése, az ital kínálat átalakítása. Igaz csak csekély mértékben, de ha ezekkel az apró változtatásokkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy kevésbé szennyezzük környezetünket, akkor tegyük meg!

Köszönjük a megértéseteket és elnézést, ha bárkinek nehézséget okozunk a PET palackos üdítők forgalmazásának megszüntetésével, igyekszünk cserébe újdonságokkal szolgálni Nektek.
13 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése